Re-Alignment centar nastao je iz potrebe da Vam ponudi cjeloviti pristup u rješavanju posturalnih tegoba nastalih zbog ubrzanog načina života i nedostatka kretanja tijekom dana uklanjanjem bolova i mišićne napetosti te vraćanjem zglobne pokretljivosti i uspostavljanjem tjelesnog balansa primjenom jedinstvenih manualnih tehnika.

U Re-Alignmentu Vas očekuje profesionalni tim fizioterapeuta koji su završili dodatne edukacije iz područja neuromišićno-koštanog sustava kao što su: Bowen i Emmett tehnika, NeuroKinetic terapija (NKT), Kaltenborn/Evjenth pristup, Dynamic Neuromuscular Stabilisation (DNS), te Anatomy Trains-a.

KOME JE NAMIJENJENO?

Naše usluge namijenjene su svim dobnim skupinama od novorođenčadi ,djece, trudnica, sportaša, odraslih do osoba starije životne dobi ili osobama s posebnim potrebama. Narušena postura tijela je vrlo često uzrok boli i nelagode koja nas sprječava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, a ako potraje duže može dovesti do ozbiljnijeg narušavanja kvalitete života. Re-alignment je mjesto na kojem se možete obratiti za stručnu pomoć ukoliko postoji bilo kakav oblik boli ili nelagode, za one koji žele održati svoju posturu tijela ili korigirati neoptimalne obrasce pokreta kako bi prevenirali nastanak ozljeda. Također je i za one koji jednostavno žele opustiti svoje tijelo svakodnevnog stresa i opustiti se.

NAŠ CILJ I MISIJA!

Smatramo da svakom klijentu treba omogućiti kvalitetan individualni pristup koji se bazira na principu rada 1 klijent – 1 terapeut. Cilj nam je u što manje dolazaka klijenta osloboditi njegovih tegoba.

Vjerujemo da Vam možemo pomoći!
Naručite se!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt