Ova politika kolačića opisuje kako koristimo kolačiće na Internet stranici Re-alignment. Pristupom Internet stranici Re-alignment i korištenjem njenih usluga, slažete se s upotrebom kolačića u skladu s ovom politikom privatnosti.

ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačić (cookie) predstavlja informaciju koja se pohranjuje na Vaše računalo od strane Internet stranice koju posjećujete. Kolačići obično spremaju Vaše postavke te postavke za Internet stranicu, a kao što su preferirani jezik ili adresa. Nakon što naknadno opet posjetite istu Internet stranicu, Internet preglednik povratno odašilje kolačiće koji pripadaju toj Internet stranici. Time se omogućava Internet stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

KOJE INFORMACIJE KOLAČIĆI MOGU POHRANJIVATI?

Kolačići mogu pohranjivati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite. Naime, Internet stranice Re-alignment ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke Internet preglednika kako bi mogli sami birati hoćete li zahtjeve za pohranu kolačića odobriti ili odbiti, pobrisat spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju Internet preglednika i slično.

PRISTANAK NA POHRANJIVANJE KOLAČIĆA

Korištenjem Internet stranica Re-alignment bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na Vaše računalo, prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na Vaše računalo. Ukoliko ne pristanete na pohranu kolačića, pohranjivanje istih na Vašem računalu bit će onemogućeno, a Vi ćete i dalje biti u mogućnosti pregledavati naše stranice.

NAČIN ONEMOGUĆAVANJA KOLAČIĆA

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na Vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem Internet pregledniku.

KOJE KOLAĆIĆE PRATI INTERNET STRANICA Re-alignment

Na Internet stranici koristimo Google Analytics za praćenje posjećenosti naše Internet stranice i prikupljanje anonimnih informacija o korištenju stranice. Google Analytics koristi kolačiće za prikupljanje informacija o korištenju Internet stranice Re-alignment. Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio Vašu upotrebu Internet stranice, stvorio izvješća o aktivnostima na stranici za nas i pružio druge usluge povezane s aktivnostima na Internet stranici i upotrebom Interneta. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima u vlasništvu Googlea.

DIJELJENJE PODATAKA

Prikupljeni podaci putem kolačića neće se dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog dopuštenja, osim u slučajevima gdje je to zakonom propisano.

SIGURNOST PODATAKA

Vaši podaci koji se prikupljaju putem kolačića su sigurni. Poduzimamo razumne tehničke i organizacijske mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe ili gubitka.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt